Pendaftaran Pelajar Baru sesi 2014/2015

Pendaftaran pelajar baru Kolej Teknologi Darulnaim bagi sesi pengajian 2014/2015 telah berlangsung pada 25 hb Mei 2014. Seramai 206 pelajar baru telah mendaftar bagi mengikuti pengajian peringkat Diploma. Program-program yang ditawarkan meliputi program Diploma KTD , Program kerjasama dengan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan Program kerjasama dengan Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS).

"Keunikan KTD" adalah terdapat ramai juga dikalangan pelajar baru yang merupakan adik atau saudara kepada pelajar-pelajar yang sedang mengikuti pengajian di KTD. Terdapat Alumni yang datang menghantar saudara atau jiran sekampung. Ada dikalangan keluarga pelajar yang sedia ada menghantar anak rakan-rakan mereka menyambung pengajian di KTD. Pelajar-pelajar yang mendaftar di KTD datang dari seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak.