Kolej Teknologi Darulnaim

Program KTD Bersama Pelajar (Lawatan Sekolah)

Pengkalan Chepa, 23 Mac  – “Program Kolej Teknologi Darulnaim (KTD) bersama pelajar” telah berlangsung dengan jayanya pada 17 Mac 2016 iaitu pada hari Khamis yang lalu. Program tersebut dihadiri oleh pelajar SMK Sultanah Bahiyah dari Negeri Kedah di Dewan Besar KTD.

Lawatan sekolah itu disambut baik oleh MPM KTD dan pihak pengurusan KTD. Presiden MPM KTD memeriahkan program tersebut dengan mengadakan aktiviti ramah mesra bersama pelajar dengan melakukan pelbagai aksi yang menghiburkan. Pelajar juga diberi ilmu yang bermanfaat dengan melakukan latihan dalam kumpulan yang dipimpin oleh para MPM KTD.

Di samping itu, para pelajar juga disajikan dengan ceramah motivasi pelajar yang mantap oleh Dr. Razali Maarof. Ceramah motivasi itu mendapat perhatian yang sepenuhnya oleh para pelajar kerana penyampaian penceramah yang sangat mantap dan menarik hati serta diselit sedikit dengan lawak jenaka yang menghiburkan.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang terlibat dan semoga program sedemikian akan terus di laksanakan.

Slot motivasi bersama Dr Razali Maarof. Memang OWESOME   Presiden MPM beraksi bagi menghiburkan pelajar   Fokus. Pelajar sedang mendengar dengan teliti nasihat yang disampaikan oleh penceramah